Borduren

Borduren geeft textiel een luxe uitstraling en is geschikt voor intensief gebruik. Het grote voordeel van geborduurd textiel is dat de opdruk mooi blijft, ook na wassen op hoge temperaturen. Deze techniek is uitermate geschikt voor dikkere stoffen en hoogpolige materialen, zoals polo’s, badstof handdoeken of fleecetruien. 

Het aantal kleuren bij het borduren van een logo of patroon is maximaal 16. Er wordt altijd eenmalig een borduur ontwerp gemaakt, hiervoor rekenen wij een vast bedrag aan opstartkosten, deze rekenen wij niet als er voor standaard letters wordt gekozen. 

Bedrukken

Bij textiel bedrukken zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Kleding bedrukken is goedkoper dan kleding borduren. Bedrukken kan op bijna alle soorten textiel. Bij Het Draadhuis bedrukken wij op meerdere manieren waardoor ons aanbod groot is. Denk hierbij aan werkkleding, veiligheidshesjes of kleding voor je sportteam. 

Je hoeft niet gelijk een grote hoeveelheid bij ons af te nemen. Misschien heb je zelf een leuke afbeelding of eigen ontwerp voor op je T-shirt, ook dan staan we bij het Draadhuis voor je klaar.

Ben je benieuwd naar wat wij voor kunnen beteken? We helpen je graag in het vervullen van jouw wens! Vraag naar de mogelijkheden en wie weet loop je binnenkort met je eigen gepersonaliseerd geborduurd of bedrukt kledingstuk rond!

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding, ofwel werkkleding is een verzamelnaam voor alle kleding die het werk veiliger of gemakkelijker maakt. Vaak wordt het bij een bedrijf gedragen voor het uitdragen van een uniforme en representatieve uitstraling. Daarnaast is bedrijfskleding ook functioneel door de bescherming, hygiëne en comfort dat het biedt aan de drager. 

Kortom, het aanschaffen van bedrijfskleding is niet alleen een goede investering om de veiligheid en het werkcomfort van je personeel te vergroten, maar ook voor het verbeteren van de uitstraling van je bedrijf. Wij leveren o.a. Blåkläder, Clique, Tricorp en Dassy.

Merken

Wij leveren onder andere:

Kan ik u ergens
mee helpen?

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om je wensen te realiseren. 

Angelique